De mest populære løbebegivenheder i Danmark i 2020-2021

I denne artikel, vil vi kigge på de mest omtalte, mest populære og mest eftertragtede løbebegivenheder i Danmark, 2020-2021. Så hvis du er løbeentusiast, så hold dig ikke tilbage, det er præcis denne artikel du skal læse, hvis du gerne vil ud og brænde krudt af! Vi vil i denne artikel kigge på løbebegivenheder i Danmark som: Festivaller, Marathons, konkurrencer og andre store planlagte begivenheder, som har med løb at gøre i Danmark.

lobebegivenheder background
Løbebegivenheder

Situationen med COVID-19 og løbebegivenheder i Danmark

Desværre er der indtil videre i år 2020, blevet aflyst næsten alle de store, flotte og begivenhedsrige arrangementer, som har med løb at gøre i Danmark. Det spænder til alt fra Copenhagen Marathon til Broløbet og mange hundredevis af andre fantastiske løb, er blevet aflyst, grundet den store smittespredning, som har været i gang siden tidligt i år 2020. Dette er ikke kun i Danmark, men i hele verden, at begivenheder som disse, er blevet aflyst. Det er til stor ærgrelse, for alle de løbeentusiaster vi har i Danmark og til værterne af disse begivenheder selvfølgelig, som har kæmpet for at få disse fantastiske begivenheder op at stå. Heldigvis er 2020 ikke ovre endnu, så hvem ved, måske kan det være at de åbner op for mere til slut på året, men da de fleste løbebegivenheder foregår forår og efterår, er oddsene desværre ikke helt med os. Dog, har vi heldigvis 2021, som ikke er så langt væk igen, og her er der nemlig lagt stort op til et begivenhedsrigt år, med en masse løbebegivenheder, som vi er sikre på vil vende tilbage endnu stærkere, end forrige gang. Så lad os kigge på de løb der venter os i 2021.

De mest populære løbebegivenheder i Danmark 2021

Copenhagen Marathon 2021:

Copenhagen Marathon 2021, bliver et brag af et event, hvor der allerede nu er fastsat en dato. Datoen for dette løb vil blive d. 16. Maj 2021. På denne fantastiske rute i København, vil man komme forbi de smukke monumenter der er at finde i København og samtidig besøge alle Københavns bydele. Du kan se kortet over Copenhagen Marathon 2021 lige her.

Desuden kan du læse mere om Copenhagen Marathons holdning til COVID-19, lige her.

Broløbet Storebælt 2021:

Broløbet Storebælt er blevet et større og større løb, som vokser for hvert år der går. I år 2020 var det meningen det skulle være det 8. Afholdte løb, men da COVID-19 fik programmet for 2020 aflyst, har de valgt at udskyde det 8. Løb til år 2021. Man ved endnu ikke hvilken dato der bliver valgt, men uden tvivl, så bliver det et stort og fantastisk løb i år 2021. Du kan læse meget mere om Broløbet, ved at klikke her.

Christianshavnermilen 2021:

Christianshavnermilen 2021, bliver endnu en fantastisk løbebegivenhed, som du må tage med til hvis du er en løbeentusiast. Det bliver desværre heller ikke afholdt i 2020, men de har rykket datoen til d. 12. april 2021. Det er et super hyggeligt løb, hvor der er plads til alle typer og aldre. Distancen er på 7,52 km, hvilket er en god gammel dansk mil. Her løber man ved Holmen, Christianshavns vold, samt forbi Operaen. Det er rigtig flot løb, som du bare må med til, hvis du er løbeentusiast. Du kan læse mere om Christianshavnermilen 2021, ved at klikke her.

Royal Run 2021:

Royal Run blev desværre også aflyst i 2020, men heldigvis har dette nyere, enormt populære løb allerede fået sat en ny dato på i år 2021. Datoen for Royal Run 2021, er 24. Maj 2021, samt d. 17. Maj i Nuuk på Grønland. Tilmeldingen til Royal Run, er dog ikke åben endnu. Det er et super fantastisk og flot løb, som endda også er blevet et stort fokuspunkt for de danske medier de sidste par år. Her filmer bl.a. Tv2 live fra løbet. Så vidt som vi ved, så ser det ud til, at Kongehuset, som de forrige år, stadig vil løbe med til Royal Run i 2021. Du kan læse meget mere om Royal Runs information omkring deres løb i 2021 lige her.